hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
  vis Indhold

Technical Director, Metrology, Calibration, sikkerhed og grøn omstilling
Vi leder efter dig der er visionær og som kan og vil gøre en forskel

FORCE Technology er et internationalt GTS-institut og en vigtig del af rygraden i det danske innovations-system. Siden 1940 har FORCE Technology hjulpet virksomheder med at tage næste skridt i udviklingen samt finde nye og bedre teknologiske løsninger. Det kan man, fordi virksomheden er specialister på teknologi, og fordi de over 1.000 dygtige og dedikerede medarbejdere, der er fordelt på over 30 kontorer i 6 lande, står klar til at hjælpe med uvildig rådgivning, analyse, test og inspektioner. FORCE Technology sætter sikkerhed, kvalitet og miljø først både i de interne arbejdsprocesser og ved deres kunder. De er derfor allerede ISO 9001 og 14001 certificeret og skal i gang med en ISO 45001 certificering.

FORCE Technologys forretningsområde Gasflow, er førende inden for kalibrering af gasflowmålere worldwide. Forretningsområdet er beliggende i Vejen, hvor man har en række laboratorier og anlæg for måling og kalibrering. Gasflowmåling er et voksende marked med et enormt potentiale og med virksomhedens for nylig indviede MegaLoop produktionslinje, som er verdens største lukkede kalibreringsloop, kan man kalibrere alle slags bio- og naturgasmålere. I Vejen tilbyder virksomheden markedsførende faciliter i form af volumen og kapabilitet med ekstra plads til alle måletyper. Man har kompetencen til at håndtere brint-blandinger og spiller med i fremtidens energiformer og indgår allerede i Power-to-X projekter nationalt og internationalt. Dette, sammen med et stærkt fokus på innovation er med til at adskille virksomheden fra konkurrenterne.

Læs mere på: www.forcetechnology.com

Som en naturlig følge af denne spændende og positive udvikling indenfor Metrology og Calibration, ønsker man nu at styrke organisationen yderligere med en stærk Technical Director til forretningsområdet.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Motiverende, udfordrende og udviklende lederjob
Med direkte reference til Executive Vice President for business unit Metrology & Calibration får du ansvaret for at sikre en optimal drift, vedligeholdelse, udvikling og optimering af virksomhedens 5 kalibreringsanlæg beliggende i Vejen. En af dine primære opgaver bliver at lede, motivere og videreudvikle de kompetente medarbejdere i funktionerne. Du vil også løbende tilføre nye resurser og kompetencer til dit team. I vil arbejde tæt sammen med operations der står for at udføre de enkelte kalibreringsopgaver, men det er din afdeling der står som ejere og ledere af teknologiudvikling, engineering, innovation og vedligeholdet af virksomhedens højteknologiske anlæg til kalibrering af gasflowmålere. Sammen med dit hold står du for at drive den teknologisk innovation og sætte strategisk retning inden for Operational Technology (OT). Kalibreringsfaciliteterne i FORCE Technology hører til de største og mest nøjagtige i Danmark og internationalt. For at fastholde denne ledende position vil du blive den drivende kraft i flere spændende udviklingsprojekter, bl.a. omkring målemetoder og udstyr til at sikre korrekte målinger af flow i fremtidsrettede gasarter som Brint og CO2.

Andre vigtige opgave vil være vurdering og håndtering af risici forbundet med teknologiske investeringer og driftsbeslutninger. I forbindelse med aktuelle projekter så som udvikling, optimering og planlagt vedligehold af anlæggene, vil det være din afdeling der håndterer business cases samt sørger for at nye strategier, procedurer, og processer bliver implementer så man sikrer den absolut højeste integritet og sikkerhed i anlæggene. Virksomheden arbejder målrettet på yderligere at styrke kulturen omkring veldokumenterede processer, procedurer og arbejdsgange, hvor din afdeling naturligt får en central rolle. Nogle af projekterne vil have eksterne leverandører og der er et udbredt internationalt samarbejde med virksomheder og organisationer der laver tilsvarende målinger, omkring sporbarhed og præcision i målinger og kalibreringer. Jobbet vil derfor give mulighed for en bred og meget interessant kontaktflade, både internt, eksternt og også internationalt. Stillingen vil give mulighed for en begrænset rejseaktivitet i størrelsesorden 10 dage om året.


Dynamisk leder med vision, format og et højt drive
Den ideelle kandidat har en teoretisk baggrund som ingeniør, civilingeniør, maskinmester eller tilsvarende. Du har flere års erfaring med ledelse, og hvis du har erfaring fra trykbærende anlæg og/eller procesindustrien vil det bestemt være en fordel. Du har tidligere skabt gode resultater gennem synlig og motiverende ledelse. Da de fleste af din afdelings opgaver bliver løst i et tæt samarbejde med andre afdelinger på tværs af virksomheden samt i en vis udstrækning også eksterne leverandører og samarbejdspartnere, vil din evne til at lytte, sparre med og motivere dine medarbejdere, kollegaer og samarbejdspartnere være en afgørende kompetence for at få succes i stillingen. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, og du har bopæl indenfor en fornuftig køreafstand til Vejen.

Du er en positiv, robust og initiativrig person, der forstår at få din organisation med dig. Som person skaber du dig hurtigt et overblik over selv komplicerede udfordringer, og selv når det går stærkt, formår du at holde fremdrift og struktur over dine egne og organisationens opgaver. Du er inspirerende og påvirker både mennesker og holdninger i den rigtige retning. Gennem din adfærd formår du at skabe respekt om din person og dine opgaver. Du arbejder struktureret og med stor vedholdenhed, samtidig med at du prioriterer og fordeler opgaverne. Du sætter en høj standard for både dig selv, dine kollegaer og dine samarbejdspartnere og du trives med en åben og direkte omgangstone. Din kombination af godt humør, stærk faglighed og et skarpt fokus på at skabe resultater sikrer, at du når dine og virksomhedens mål, samtidig med at aftaler overholdes, og opgaver afsluttes som planlagt.


Fremtidssikret stilling med stort potentiale
For den rigtige kandidat er der tale om en spændende og meget central lederstilling med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed, der gør meget for at udvikle og fastholde sine talentfulde medarbejdere. Du vil få både faglige og personlige udfordringer, og du vil arbejde tæt sammen med dygtige og engagerede kollegaer i et internationalt miljø.

Du vil naturligvis få fuld opbakning fra ledelsen og virksomhedens andre funktionsområder, og gennem en engageret indsats får du mulighed for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling.

Gagepakken, indeholdende løn, sundhedsforsikring og andre personalegoder forhandles individuelt på et attraktivt niveau, der til fulde modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon: +45 29999043 eller på: odd@lyderjohnsen.dk.

Samtaler vil foregå i Almind ved Kolding.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”Technical Director, FORCE Technology” til: ans@lyderjohnsen.dk

Husk at anvende den emailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

   
 

Jobtitel
Technical Director

Virksomhed
FORCE Technology

Hjemmeside
http://www.forcetechnology.com

Sted
Vejen

 

 
Søg stillingen
 
     

vis joboversigt
Andre ledige stillinger

 
Headhunter / Partner
 
  National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?
 
  Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater. Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.
 
  læs mere  
 
Kompetent revisor med drive og ambitioner
 
  Er du træt af for meget overarbejde og ensformige opgaver, eller har du ambitioner om en kortere vej til et reelt partnerskab?
 
  Mange dygtige revisorer søger væk fra branchen fordi de synes, at afstanden til topledelsen bliver for stor, og fordi man arbejder væsentlig flere timer end det der er normalt i det øvrige erhvervsliv. Specielt når man får børn og familie kan dette blive en stor belastning. Samtidig er der også ambitiøse og motiverede revisorer der måske allerede har en kundeportefølje og gerne vil indgå i et reelt medejerskab, men finder vejen dertil meget lang og kompliceret af interne forhold i en større organisation. Hvis en af ovenstående beskrivelser passer godt på dig, er vi meget interesseret i at høre fra dig. Vi er nemlig overbevist om at hvis du har de overvejelser omkring din videre karriere, så kan vi sammen skabe en stilling der vil være særdeles interessant og motiverende for netop dig.
 
  læs mere  
 
Projektleder med vilje til at gøre en forskel
 
  Design, kvalitet og sikkerhed - branchens bedste løsninger
 
  I et tæt samarbejde med dygtige og kompetente kollegaer bliver du en del af et erfarent og succesfuldt team, hvor du skal sørge for, at de solgte produkter og løsninger leveres som aftalt. Du bliver ansvarlig for flere projekter samtidig, og du holder løbende en tæt dialog med dine kollegaer i salg, konstruktion, produktion og mange gange også direkte med kunden. Her sørger du for teknisk afklaring og besvarer de spørgsmål der måtte opstå i løbet af projektet. Hvor det giver mening, kan du indgå i den sidste del af forhandlingerne og den endelig afklaring med kunden, og overtager derefter projektet frem til levering. Du bliver derfor det centrale bindeled imellem alle interne og eksterne interessenter i projektet. Efter hånden som de forskellige komponenter bliver produceret, vil du personlig overvåge kvaliteten og afprøve eller prøvemontere de forskellige komponenter der indgår i den færdige løsning. Her får du med andre ord muligheden for at mærke slutprodukterne i dine egne hænder, inden de færdige komponenter og løsninger bliver leveret til kunden.
 
  læs mere  
 
Projektleder med vilje til at gøre en forskel
 
  Design, kvalitet og grøn omstilling indenfor den maritime branche
 
  I et tæt samarbejde med dygtige og kompetente kollegaer bliver du en del af et erfarent og succesfuldt team, hvor du skal sørge for, at de solgte produkter og løsninger leveres som aftalt. Virksomheden har stor succes med nye og miljøvenlige totalløsninger hvilket har resulteret i en meget stærk ordretilgang. Du bliver derfor ansvarlig for flere projekter samtidig, og du holder løbende en tæt dialog med dine kollegaer i salg, konstruktion, produktion og mange gange også direkte med kunden. Her sørger du for teknisk afklaring og besvarer de spørgsmål der måtte opstå i løbet af projektet. Hvor det giver mening, kan du indgå i den sidste del af forhandlingerne og den endelig afklaring med kunden, og overtager derefter projektet frem til levering. Du bliver derfor det centrale bindeled imellem alle interne og eksterne interessenter i projektet.
 
  læs mere  

 

Møsvråvej 35 • 6051 Almind • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk

Sidst opdateret 17-09-2024 11:33